Masaj erotic și servicii intime! Mai multe tinere moldovence, vândute clienţilor pentru 1.000 de lei

Embed:

Un cuplu din Chişinău a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de proxenetism.

Potrivit oamenilor legii, bănuiţii, de 22 și 27 de ani, au creat o rețea de proxenetism cu prestarea serviciilor sexuale. Pentru a-și pune afacerea pe roate, publicau anunțuri pe site-uri și rețele de socializare.

Totodată, prin diverse promisiuni și abuz de poziţie de vulnerabilitate, recrutau mai multe tinere de la 19 la 25 de ani, majoritatea din zonele rurale ale ţării. Ulterior, acestea, erau vândute clienților cu 1.000 de lei pe oră, pentru prestarea masajului erotic și serviciilor intime.

Tinerele erau adăpostite într-o casă de toleranță, amenajată într-un imobil de lux din centrul Capitalei, unde prestau servicii sexuale conform aranjamentelor proxeneţilor. Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerilor 50% din suma primită din partea clienților.

Actualmente, poliţia a identificat şase tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

Astfel, în urma percheziţiilor efectuate la domiciliul bănuiţilor, au fost ridicate agende cu evidența activității infracționale, un pistol pneumatic dar și o cantitate impunătoare de bijuterii din aur și pietre prețioase.

Oamenii legii au iniţiat o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de "proxenetism" riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu