MASACRU ÎN GERMANIA. Cel puțin doi oameni au murit iar alții 20 au fost răniți

Embed:

Cel puţin doi oameni au murit şi peste 20 au fost răniţi în atacul produs aseară în centrul oraşului german Munster, după ce un microbuz marfar a intrat în plin în terasa unui bar plin cu clienţi.

Imediat după ce a comis crima, şoferul vehiculului, un cetăţean german care ar fi avut probleme psihice, s-a sinucis cu o armă pe care o avea asupra sa.

"Poliţiştii au percheziţionat apartamentul suspectului şi au găsit un Kalaşnikov, un pistol mitralieră AK-47 care nu era funcţional şi câteva petarde", a menționat Susanne Dirkorte, purtător de cuvânt al poliţiei

Zeci de poliţişti şi medici au fost mobilizaţi de urgenţă pentru evacuarea răniţilor, iar zona a fost izolată.

Autorităţile locale au făcut apel către populaţie să vină să doneze sânge, iar la scurt timp, oamenii au făcut cozi la spitale.

"Am auzit că fac apel pentru donaţii de sânge şi am venit imediat. Oricine poate dona sânge."

Atacul nu a fost, deocamdată, revendicat de nicio grupare teroristă, însă poliţia nu exclude versiunea unui act terorist.

Iar presa germană scrie că atacatorul ar fi avut probleme mintale. Acum doi ani, 12 oameni au murit la Berlin, după ce un camion a intrat cu viteză în zona pietonală din centrul oraşului, unde era organizat Târgul de Crăciun.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu