Masa de sărbătoare şi programe artistice. Care sunt ofertele pensiunilor din ţară

Embed:
Cei care vor să petreacă de sărbători ca pe vremuri pot merge la pensiunile din ţară. Administratorii acestora se întrec în oferte cât mai interesante, pentru a atrage clienţii. Aşa că pe lângă masa de sărbătoare, oferă şi programe artistice sau acces liber la SPA.

La unele pensiuni de la Butuceni şi Trebujeni cu greu mai poţi găsi locuri libere. Vizitatorii vor putea participa la pregătirea bucatelor, vor coace crăciunei şi vor învăţa colinde sau urături. Pentru o noapte de cazare şi mese, o persoană trebuie să achite în jur de o mie de lei.

"De Crăciun pe stil nou tot avem rezervări. Sunt practic 90 de procente rezervate. O mare parte sunt români, restul sunt moldoveni. Dar de Revelion, e mai bogat, aşa să spun, că avem o grupă din Polonia şi este rezervat deja toată pensiunea", a spus administratoarea de pensiune, Olesea Cojocaru", a spus administratoarea de pensiune, Ala Cojocaru.

"Şi sacrificarea porcului tot este la comandă. Dacă doresc, anul trecut am avut şi la Crăciun în decembrie, şi la Crăciun în ianuarie. Dacă vin copii şi doresc, putem să facem master class la coptul Crăciuneilor pentru Crăciun. Mai sunt şi alte activităţi şi dacă este zăpadă, e plimbarea cu sania cu cai", a spus administratoarea de pensiune, Ala Benzin.

Oamenii au început să facă rezervări pentru noaptea de Revelion şi la restaurante.

"Pachetul de Revelion conţine, evident meniul de revelion, apă, şampanie, ceai, cafea, candy bar, evident, tortul şi multe, multe mandarine cu o cănuţă de vin fiert. Şi evident, un incendiar foc de artificii", a spus managerul de restaurant, Diana Nani.

În restaurante, locul pentru o persoană de Revelion poate depăşi şi trei mii de lei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu