MĂRTURII REALE! Ce face o cameristă după ce turistul pleacă din camera de hotel

Când mergi în vacanță tot ce îți dorești este să ai parte de o cameră de hotel cât mai curată și cât mai spațioasă, pentru a te putea relaxa din plin. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce face o cameristă după ce pleacă turistul?

Un site a adunat mărturii reale ale cameristelor și informațiile sunt cu adevărat surprinzătoare. Puțini turiști știu ce se întâmplă după ce părăsesc camera de hotel și vine camerista.

În primul rând, această meserie nu e una deloc ușoară sau curată, căci vizitatorii au obiceiul de a lăsa în urmă urme de sânge, de vomă și uneori chiar de droguri. Alți turiști sunt ceva mai curajoși în anumite țări și își lasă chiar și jucăriile sexuale în urmă. Și cine strânge toate aceste lucruri? Camerista, scrie a1.ro.

Uneori, când timpul de făcut curat în cameră este prea scurt, o cameristă ar putea fi tentată să îți folosească toaleta din cameră. Pentru cei obsedați de curățenie și de igienă acest lucru ar putea să fie o reală problemă.

Și fiindcă soarta le scoate în cale tot felul de obiecte uitate în urmă de turiști, acestea au obiceiul de a le păstra. Dacă nimeni nu revendică respectivele obiecte, atunci chiar conducerea hotelului permite acest lucru.

De cele mai multe ori, cameristele așteptă să primească un bacșiș. Acesta este și motivul pentru care, la multe dintre hoteluri, acestea obișnuiesc să facă ordine și curățenie zilnic, pentru a vedea dacă sunt recompensate cu vreo sumă lăsată discret cu un bilet pe masă.

Meseria de cameristă nu este una ușoară și ascunde numeroase secrete, câteva dintre ele fiind enumarate mai sus. Acum cu siguranță le vei privi cu alți ochi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu