MĂRTURII CUTREMURĂTOARE făcute de fiica maestrului Gheorghe Urschi după scandalul care a zguduit Moldova

Embed:

Mesaj cutremurător din partea Laurei Urschi. Fiica maestrului Gheorghe Urschi povestește într-un articol despre cum e să fii bolnav incurabil în Moldova. Confesiunea vine după ce deputatul PPDA Maria Ciobanu şi-a permis să spună într-o postare scandaloasă pe o reţea de socializare că preferă să-i poarte în amintire pe oamenii dragi așa cum îi ştie din anii lor de glorie nu când aceştia au fost transformaţi de boală în legume. 

Laura Urschi spune că tatăl ei este viu, are dreptul să trăiască atâtea zile câte i-a da Dumnezeu şi are dreptul să își sărbătorească ziua lui de naștere cum vrea, chiar dacă unor deputați pro-europeni asta nu place!

"Acelei deputate, care într-o postare pe Facebook s-a referit la tata cu apelativul de “legumă”, nu îi doresc să știe ce înseamnă să fii îngropat de viu, cum o știu în țara asta mii de oameni, din cauza unor asemenea formatori de opinie precum este ea", a scris Laura Urschi pe blogul său.

"El se bucură ca un copil de orice oaspete. Lui îi place să meargă la film și la spectacole. Lui îi place să pescuiască și să meargă la vilă. El urmărește toate noutățile. Are o memorie mai bună ca a mea", a mai menţionat fiica lui Gheorghe Urschi.

"Și el așteaptă ziua lui de naștere, deoarece de fiecare dată e surpriză, vin oaspeți dragi lui, vin și alții care nu îi sunt dragi, dar el e curios să îi vadă. Lista oaspeților este coordonată de fiecare dată cu tata. El e cel ce ia decizia finală", a mai scris Laura Urschi.

Sâmbătă, maestrul a împlinit 72 de ani. Tradiţional, mai mulți artiști de la noi au mers să-l felicite. Potrivit fiicei, faptul că el plânge, devenind foarte sentimental, e o consecința a ictusului, dar pe lângă lacrimi este și râs, și bucurie, și curiozitate.

În 40 de ani de activitate regele umorului a scris cărţi, piese, scenete, a realizat numeroase emisiuni TV şi a glumit despre realitatea politică din ţară.

"Pentru a nostru trai uşor mulţumim partidelor. Moldovanul cât trăieşte la partide mulţumeşte. La cele trei milioane tot partide dă-le Doamne. Şi până la sfârşit să aibă toţi câte un partid. Fiecare câte unu şi deșteptul şi nebunu. "

Chiar dacă apariţiile maestrului în public sunt destul de rare, Gheorghe Urschi a ţinut totuşi să felicite Capitala de ziua oraşului. Clipul video apărut câţiva ani în urmă şi a fost apreciat de mii de internauţi.

Maestrul nu a mai evoluat pe scenă din 2011 când a suferit un atac cerebral după ce s-a întors dintr-un turneu din România.

CITEȘTE ȘI: Deputatul ACUM Maria Ciobanu, despre marele artist Gheorhe Urschi: Boala l-a transformat în legumă. Reacţia familiei Urschi 

loading...

Lasă un comentariu