Mărturia unui criminal: Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama

Paris Bennett, din Texas, SUA, are acum 25 de ani și se află după gratii. Când avea doar 13 ani, el a fost condamnat la 40 de ani de închisoare după ce și-a ucis cu sânge rece sora mai mică, scrie libertatea.ro 

Paris Bennett, din Texas, SUA, are acum 25 de ani și se află după gratii. Când avea doar 13 ani, el a fost condamnat la 40 de ani de închisoare după ce și-a ucis cu sânge rece sora mai mică. În cadrul unui documentar ITV, Bennett i-a dezvăluit jurnalistului Piers Morgan câteva detalii despre crima oribilă pe care a comis-o în adolescentă, potrivit mirror.co.uk.

Tânărul cu un coeficient de inteligență mult peste medie a pus la cale să-și ucidă sora de patru ani pentru a se răzbuna pe mama lui, Charity. Inițial, tânărul plănuise să o ucidă pe femeie, dar s-a răzgândit când și-a dat seama că ar provoca o suferință mai mare dacă i-ar omorî fiica, scrie presa din România.

„Când eram mic, mi-am dat seama că lucrul cel mai devastator pentru o mamă este moartea unui copil. Eu am găsit o cale de a o face să-i piardă pe amândoi dintr-o lovitură”, a explicat criminalul. ”O parte din mine o iubea pe sora mea, dar cealaltă parte, întunecată, rănită, suferise prea multă vreme”, a povestit Bennett. 

loading...

Lasă un comentariu