MARTOR OCULAR: Poliţişti de patrulare, surprinşi în timp ce ar fi luat mită. MAI a iniţiat o anchetă

Un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare Soroca a fost surprins în timp ce ar fi luat mită de la șoferul unui microbuz. Cel puțin așa susține martorul ocular care a filmat întreaga scenă. 

Un om al legii a oprit microbuzul cerându-i actele conducătorului auto. Ca urmare, din imagini se observă cum şoferul scoate hârtii din geantă, le ia în pumn și le lasă în buzunarul ușii din dreapta a mașinii de patrulare. Ulterior, polițistul îi înapoiază actele șoferului tras pe dreapta.

Imaginile video postate de curaj.tv nu mai au nevoie de comentraii.

Menţionăm că Ministerul Afacerilor Interne s-a autosesizat pe marginea cazului respectiv. În acest sens, Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI a iniţiat o anchetă de serviciu prin care urmează să fie stabilite circumstanţele acestui caz şi identitatea angajaţilor implicaţi.

MAI solicită respectuos persoanele care cunosc detalii asupra cazului, dar şi autorul acestor imagini video să apeleze la numerele liniei anticorupţie (078888909; 1520), pentru a oferi şi alte informaţii relevante în examinarea obiectivă a incidentului în cadrul acestei anchete.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu