Marte intră în retrograd. Cum afectează viaţa zodiilor

Trecem printr-o perioadă deja extrem de încărcată din punct de vedere astrologic: august 2018 ne-a adus 6 planete în retrograd, ceea ce e covârșitor din punct de vedere emoțional. Însă nu toate aceste influențe se dovedesc nocive, așa cum ne asigură liniștitori astrologii, scrie divahair.ro

Balanță

Marte e planeta ta parteneră, ceea ce înseamnă că perioada de retrograd îți va aduce numeroase beneficii, ajutându-te să termini proiectele care au rămas în stand-by. Ai grijă doar la sectorul financiar, deoarece ești înclinată să fii mai generoasă ca niciodată. Asta îți poate ”dezgoli” în mod dramatic portofelul.

Trecutul se manifestă puternic și în viața amoroasă, unde întâlnești pe cineva care îți amintește de o persoană pe care ai iubit-o mult. Nu ezita să te implici, deoarece acum va fi mai bine!

Scorpion

Marte e planeta ta codominantă, ceea ce înseamnă că se apropie vești mari la orizont. Ești cea mai avantajată zodie de mutarea sa în retrograd în Capricorn, pentru că vei scăpa de toți ”demonii” care te urmăreau, proiecte și sarcini nefinisate ce nu îți mai dădeau pace.

E o perioadă prielnică și pentru a petrece timp cu iubitul tău. Stați acasă, fără să faceți nimic, doar uitându-vă pierduți unul în ochii celuilalt: nu e asta cea mai frumoasă definiție a dragostei?

Săgetător

Marte e în sectorul financiar pentru tine, susținându-te să dai odată pentru totdeauna piept cu toate facturile și datoriile rămase neplătite. Odată ce scapi de aceste poveri, vei simți cum te liniștești și începi toamna respirând liberă, fără stres și presiuni.

Dacă nu ai plecat încă în concediu, e cea mai bună perioadă. Eliberată de griji și datorii, te vei putea bucura precum un copil de orice clipă de respiro. Dacă ți-ai terminat vacanța, bifează măcar un weekend la munte: peisajele superbe te vor inspira mai mult ca niciodată.

Capricorn

Marte e în retrograd chiar în semnul tău, ceea ce aduce vești bune! Primești o a doua șansă, pe care ți-o doreai foarte tare, și toată ambiția și determinarea de care ai nevoie pentru ca acum lucrurile să se desfășoare exact așa cum trebuie.

E însă înțelept să eviți semnarea de contracte și iniţierea de proceduri bancare, pentru că te vei confrunta cu tot felul de dificultăți. Cel mai bine ar fi să aștepți luna septembrie pentru cele mai delicate tranzacții: acum bucură-te de acțiune pe toate planurile!

Vărsător

Pe tine te-a părăsit Marte în retrograd pentru a se muta în Capricorn, dar e în continuare extrem de puternic în viața ta spirituală. Trebuie să treci peste o provocare din trecut și este posibil să nu fii capabilă să o faci singură: cere ajutorul unui prieten sau chiar al unui psiholog, dacă simți că lucrurile devin prea dificile.

De asemenea, e recomandat să nu iei nicio decizie foarte importantă, pe niciun plan. Chiar dacă simți că ai toate argumentele pentru a te hotărî, mai așteaptă puțin!

Pești

E foarte important să înveți să îți mai acorzi timp și ție! E momentul perfect să te bucuri de o vacanță în tihnă, de câteva zile petrecute departe de orice sursă de stres, într-un loc cu multă lumină, care să te ajute să te reconectezi cu tine.

Însă ritmul vieții încearcă să te tragă în direcția adversă, către agitație și neliniște. Te-ai implicat în tot soiul de activități pe care începi să le regreți. Nu e deloc greșit să te detașezi pentru câteva clipe, deoarece singura arie pe care trebuie să te concentrezi acum ești tu!

Mercur în retrograd poate reprezenta o perioadă dificilă pentru multe zodii, mai ales că e asociat cu alte 6 planete în aceeași poziție. Dacă vei fi însă pregătită pentru schimbările pe care ți le va aduce, totul va fi bine!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu