Marseille - PSG, scor 3-0, Auxerre - Lyon, scor 0-3

Embed:

PSG a pierdut poziţia de lider în Franţa în favoarea formaţiei Montpellier, după ce a pierdut ruşinos meciul cu Marseille, scor 0-3. O altă partidă din Ligue 1, Auxerre - Lyon, a fost la un pas să fie suspendată din cauza fanilor care i-au numit pe arbitri hoţi. Meciul s-a jucat până la urmă, iar lyonezii au învins cu acelaşi scor - 3-0.

Pentru gazde au marcat Loic Remy în minutul 9, Morgan Amalfitano şi Jordan Ayew, ultimii doi au înscris în repriza a doua. Marseille rămâne însă pe locul nouă în clasament. Noul lider în Ligue 1 a devenit Montpellier care a învins în deplasare Sochaux cu 3-1.

Un alt meci din campionatul Franţei a fost la un pas să fie suspendat. După ce în prima repriză Lyon a preluat conducerea în partida din deplasare cu Auxerre, prin Lisandro Lopez, după pauză fanii gazdelor au afişat un banner pe care scria "Toţi arbitrii sunt hoţi". Centralul, împreună cu cei doi căpitani, au decis intreruperea meciului.

Bannerul a disparut între timp şi jocul s-a reluat. Acelaşi Lopez a dublat avantajul oaspeţilor, iar în minutul 88 Bastos a stabilit scorul final. După acest rezultat, Lyon a urcat pe cinci, iar Auxxere se află la doar un punct de zona retrogradării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu