Mark Williams a câştigat Mastersul de snooker de la Berlin

Embed:

În lipsa principalului favorit a competiţiei, Roonie O'Sullivan, Mastersul de snooker de la Berlin a fost câştigat de către Mark Williams. În finală, sportivul galez l-a învins pe englezul Mark Selby cu 9-7, după o partidă foarte echilibrată.

Galezul Mark Williams a câştigat finala ediţiei din acest an a Mastersului German de la Berlin, impunându-se în faţa englezului Mark Selby la capătul unuia dintre cele mai echilibrate şi spectaculoase meciuri de snooker din ultima perioadă.

Aflat pentru a doua oară consecutiv în ultimul act al unui turneu de puncte, Williams a fost în permanenţă la conducerea finalei, excepţie făcând primul joc adjudecat de Selby.

Dacă Selby a fost ezitant la loviturile de la distanţă, ratările rezultate din inconstanţa acestora reflectându-se în scorul de pe tabelă, Williams a fost de-a dreptul strălucitor, cu un procentaj de sută la sută. După 11 jocuri disputate, galezul conducea deja cu 7-4. Însă a urmat o revenire spectaculoasă a lui Selby, care a egalat la şapte, după care a ratat desprinderea şi în cele din urmă, Williams s-a impus cu 9-7.

Pentru galezul de 35 ani este al 18-lea titlu din carieră şi primul după Openul Chinei din 2010, în timp ce Selby rămâne cu un singur turneu de puncte în palmares, Openul Galez din 2008, când l-a învins pe Ronnie O'Sullivan după o revenire dramatică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu