Mark Tkaciuk este gata să revină în politică. Ce spune fostul ideolog al PCRM

Embed:

Ex-ideologul al Partidului Comuniştilor Mark Tkaciuk este gata să revină în politică. Despre aceasta el a anunțat într-un interviu pentru un canal de pe Telegram. 

Tkaciuk a fost întrebat dacă este posibil ca el să revină pe arena politică din Republica Moldova. "Da, acest lucru este posibil", a declarat Tkaciuk.

"Eu comunic cu diferite persoane, care au mai multe idei și propuneri, iar aceste idei ar putea naște o altfel de formațiune politică. Una, în care vor domina deciziile și acțiunile colective", a declata Mark Tkaciuk. 

De menționat că Tkaciuk, alături de alți comuniști, a fost numit trădător de liderul PCRM, Vladimir Voronin. Fostul consilier prezidențial ar fi creat așa-zisa „tabără a talibanilor” în PCRM, lucru care l-a nemulțumit pe Voronin. Pentru că viziunile sale nu mai corespundeau cu ale lui Voronin, Mark Tkaciuk și-a depus mandatul de deputat la 23 mai 2014. 

CITEȘTE ȘI: PRESA: Moscova pregătește un nou proiect POLITIC în R. Moldova? Vicepremierul Kozak s-ar fi întâlnit, la Chişinău, cu un fost consilier al lui Voronin


 

Lasă un comentariu