Marina Tauber a depus o plângere la poliţie pe numele unui deputat PPDA: Se comportă ca un câine rău al guvernării

Embed:

Deputatul fracţiunii Partidului Şor, Marina Tauber, le-a mai dat de lucru poliţiştilor. După ce săptămâna trecută a depus plângeri la poliţie pe numele deputaţilor PAS, Lilian Carp şi Sergiu Litvinenco, acum a venit rândul colegei lor, deputatul PPDA, Maria Ciobanu. Tauber spune că Ciobanu se comportă ca un câine rău al guvernării prin declaraţiile sale scandaloase la adresa opoziţiei. Parlamentarul vizat nu a comentat deocamdată acuzaţiile.

Marina Tauber afirmă că deputatul PPDA, Maria Ciobanu, și-a permis, în mod rudimentar, să aducă acuzații nejustificate la adresa deputaţilor partidului politic Şor. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Tauber scrie că, de când a devenit deputat, Ciobanu s-a remarcat doar prin declaraţii scandaloase şi atacuri la persoană. Mai mult, ea a scris despre colega sa că se comportă ca un câine rău al guvernării, dresat să latre spectaculos opoziția.

Solicitată de postul nostru de televiziune, Maria Ciobanu nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacţie. Totuşi, zilele tecute, deputatul PPDA i-a sugerat Marinei Tauber, tot pe facebook, să citească urgent raportul "Kroll 2" și să meargă la cea mai apropiată pușcărie. "Acolo ești așteptată", a scris Maria Ciobanu.

Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, a confirmat pentru postul nostru de televiziune că plângerea a fost recepționată şi se află în curs de examinare, la fel ca şi celelalte două, depuse anterior.

Amintim că, săptămâna trecută, Marina Tauber a scris o plângere la poliţie pe numele deputatului Lilian Carp, prin care îi cere scuze publice şi dezminţiri, după ce a numit-o "hoaţă", pentru că numele ei ar figura în raportul Kroll. La doar o zi distanţă, Marina Tauber a depus o plângere şi pe numele deputatului Sergiu Litvinenco, pe motiv că ar fi adus acuzaţii nefondate la adresa sa şi a întregii fracţiuni. Cei doi au spus că nu au de gând să-şi prezinte scuze.

Lasă un comentariu