Marina Marghiev sparge tăcerea! Sportiva susţine că nu a utilizat substanţe interzise

Embed:

Marina Marghiev, sportiva suspendată de la Olimpiadă din cauza dopajului, a declarat că nu a utilizat substanţe interzise. În aceeaşi situţie s-a aflat şi Natalia Artâc. Potrivit atletei şi antrenorului, cineva a avut interes ca cele două sportive să nu meargă la Londra.

"Noi suntem curate cu Natalia şi vom face tot posibilul ca să demonstrăm asta până la urmă", a precizat atleta.

"Noi cu Marina am făcut şapte teste internaţionale în acest an. Toate au fost negative. La trei zile după ce am trecut testul anti-doping aici, noi am mai trecut un test în Cehia. Rezultatul a fost negativ. Cineva ne-a întins o cursă. Vom încerca să aflăm cine a fost iniţiatorul", a afirmat antrenorul Marinei, Soslan Marghiev.

"Asta a fost peste patru zile. Imposibil ca o substanţă atât de puternică ca stanozolol să iasă din organizm peste patru zile", a menţionat sportiva.

Marina Marghiev şi Natalia Artâc au declarat că vor spune mai multe detalii la acest incident într-o conferinţă de presă. Ambele atlete nu au fost admise la competiţiile de la Londra, după ce testul anti-doping făcut la Chişinău la începutul lunii iulie a dat un rezultat pozitiv, atât la proba A, cât şi la B.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu