Mărimea chiar contează. Şase motive pentru care merită să alegi iPhone 6 Plus (FOTO)

Dacă vă gândiţi să cumpăraţi unul dintre cele două telefoane iPhone 6 lansate de Apple, vă recomandăm să alegeţi varianta Plus. Chiar dacă preţul este mai mare, veţi avea un ecran superior, o baterie mai mare, o cameră foto/video cu stabilizare optică şi mai multe aplicaţii dedicate. Urmăriţi mai jos şase dintre argumentele găsite de GadgetReport.ro.

UN ECRAN MAI MARE ŞI MAI BUN

iPhoen6expand

Tim Cook nu a vorbit prostii atunci când a spus că avem de-a face cu cel mai performant iPhone din istorie. iPhone 6 Plus vine cu un ecran uriaş, de 5,5 inchi, cu 401 ppi, faţă de cel de 4,7 inchi şi 326 ppi de pe iPhone 6. Dacă vă interesează datele exacte, vorbim de 2 milioane de pixeli îngrămădiţi pe ecran, cu 183% mai mulţi decât pe modelul iPhone 5s.

E ca şi cum aţi avea un televizor în buzunar, pe care veţi putea să vedeţi filme, să vă jucaţi şi să rulaţi tot felul de aplicaţii. În plus, ecranul de iPhone 6 Plus are o sticlă mult mai durabilă decât pe iPhone 6.

ÎL POŢI FOLOSI ÎN CALITATE DE TABLETĂ

iPhablet

iPhone 6 Plus, la ce ecran mare are, va înlocui, cu siguranţă, şi tableta. E important de ştiut că telefonul vine cu un procesor mult mai puternic decât pe iPad Air şi iPad Mini. Mai mult chiar, telefonul rulează o mare parte din aplicaţiile de tabletă lansate de Apple, dezvoltate atât pentru o vedere verticală cât şi orizontală.

O ADEVĂRATĂ CONSOLĂ MULTIMEDIA

iPhone6plus

Să te uiţi pe un iPhone 5 sau chiar un iPhone 6 la un film e o adevărată aventură, având în vedere dimensiunea ecranului. Ce să mai vorbim de vizionarea unei pagini web fără să îţi strici ochii. iPhone 6 Plus, cu al său ecran de 5,5 inchi, rezolvă în mare parte toate aceste probleme, oferind în plus manevrabilitatea şi confortul pe care iPad Mini nu le avea. Una e să cari un iPhone 6 Plus la care să mai şi vorbeşti şi alta e, pe lângă telefon, să mai duci în geantă şi tableta. Dincolo de ecran, cu noul procesor mai puternic, va fi mult mai uşor să ai la îndemână toate jocurile favorite.

O GAMĂ LARGĂ DE APLICAŢII DEDICATE

iPhones

Segmentul phableturilor este cel cu avansul cel mai mare din industrie, iar dezvoltatorii de aplicaţii sunt interesaţi tot mai tare de el. Astfel că este posibil ca în viitor să vedem mai multe aplicaţii pentru iPhone 6 Plus decât pentru iPhone 6, pentru simplul motiv că grafica şi modalităţile de exprimare sunt mai uşor de demonstrat pe un ecran mai mare. Veyi experienţa Samsung cu al său Galaxy Note care  a ajuns să aibă o multitudine de aplicaţii dedicate.

O BATERIE MAI PUTERNICĂ

iPhone6plusbattery

Un alt argument important care face din iPhone 6 Plus o alegere mai bună o reprezintă autonomia. Din imaginea de mai sus vedeţi în mod clar diferenţa de autonomie între iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

CEA MAI BUNĂ CAMERA IPHONE

iPhone6Pluscamera

Apple a preferat pe iPhone 6 să folosească acelaşi senzor de pe iPhone 5s, însă a adus câteva noutăţi care îi permit o performanţă mai bună. Interesant este că dacă pentru iPhone 6 s-a ales soluţia unui stabilizator digital, iPhone 6 Plus este primul telefon care vine cu stabilizare optică. Iar acest lucru va îmbunătăţi în mod puternic calitatea clipurilor video şi a fotografiilor care vor fi înregistrate, astfel, fără tremurături.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu