Marie Martinod a cucerit titlu la halfpipe din cadrul Cupei Mondiale de schi freestyle

Embed:

Marie Martinod și-a adjudecat titlul în proba halfpipe din cadrul Cupei Mondiale de schi freestyle. Sportiva franceză în vârstă de 32 de ani a obținut punctele necesare la etapa disputată în oraşul sud-coreean Bokwang, unde a înregistrat a treia victorie consecutivă în actuala stagiune. Este cel de-al doilea titlu câştigat de Martinod la halfpipe după cel din sezonul 2003/2004.

"Este formibadil să câştigi medalia de aur aici cu un an înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă. Această victorie pune presiune pe mine, dar sper ca voi face faţă. O să mă antrenez bine şi voi îmi voi continua parcursul", a spus Marie Martinod.

Pe locul secund s-a clasat americanca Devin Logan, iar pe cel de-al treilea - japoneza Ayana Onozuka.
În concursul masculin a triumfat Torin Yater-Wallace din Statele Unite ale Americii. El i-a devansat pe conaţionalul său Aaron Blunck şi pe francezul Benoit Valentin. Deţinătorul titlului, Kevin Rolland, a terminat concursul pe poziţia a patra.

Datorită succesului obţinut în Coreea de Sud, Yater-Wallace a urcat în vârful clasamentului general al probei halfpipe. Următoarea etapă este programată pentru 7 martie şi va avea loc în orășelul francez Tignes.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu