Marian Lupu şi Valeri Kuzmin şi-au cerut iertare de la moldoveni VIDEO

Embed:

În "Duminica Împăcării", preşedintele interimar Marian Lupu şi-a cerut iertare de la cetăţeni. Demnitarul a recunoscut că greşeşte, la fel ca şi oricare om, dar spune că ţine Postul Paştelui, pentru a-şi purifica sufletul. Şi ambasadorul Rusiei la Chişinău, Valeri Kuzmin, şi-a cerut iertare de la moldoveni.

"Duminica Împăcării" i-a surprins pe înalţii oficiali într-o postură mai puţin obişnuită - cu emoţii şi regrete.

"Şi eu aş vrea să-mi cer iertare. Cer iertare pentru toate greşelile mele, pentru omul în viaţă face şi lucruri bune, dar şi comite greşeli", a spsu preşedintele interimar, Marian Lupu.

Acelaşi gest l-a făcut şi ambasadorul Rusiei la Chişinău, Valeri Kuzmin.

"Este o tradiţie să ne cerem iertare de la toţi. Cer iertare, oameni buni, dacă v-am supărat cu ceva. Sper că şi voi vă veţi ierta reciproc. Sincer, vă dorim un viitor mai bun, bunăstare şi progres", a declarat ambasadorul Rusiei la Chişinău, Valeri Kuzmin.

Gestul diplomatului rus poate fi interpretat şi ca un mesaj de rămas bun, în contextul expirării mandatului său în Moldova. Se pare că ambasadorul şi-a cerut iertare şi pentru declaraţiile ironice pe care le-a făcut în ultimul timp, în special în cazul tânărului împuşcat la Vadul lui Vodă de un militar rus din trupele de menţinere a păcii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu