Marian Lupu: PSRM este dependent de Kremlin şi executorul comenzilor acestuia

Embed:

Partidul Socialiștilor este dependent de Kremlin și din această cauză nu a votat declarația privind retragerea armatei ruse de pe teritoriul țării noastre. Opinia a fost împărtăşită de președintele fracțiunii Partidului Democrat, Marian Lupu. Democratul a mai spus că socialiștii nu sunt doar parteneri ai Moscovei, dar şi executorii comenzilor acestora.

"Partidul Socialiștilor este dependent totalmente de Kremlin din toate punctele de vedere. Așa au acceptat ei să meargă. Ei se simt jenați într-un fel, fiindcă au fost obligați să iasă din sală și nu au putut să voteze. Nu au votat pentru statalitate, suveranitate, independență și neutralitatea Republicii Moldova. La aceste poziții ei ar fi votat, însă nu li s-a permis să voteze pentru punctele care vizează retragerea trupelor rusești. Fiindcă așa a fost comanda."

Marian Lupu a mai declarat că atât membrii PSRM, cât şi preşedintele Igor Dodon, nu respectă interesele țării.

"Ca și partid politic PSRM-ul și ca și politician Igor Dodon a depășit demult acele linii roșii care trebuie să existe în politică, mai ales în relațiile internaționale. Liniile roșii care îți stabilesc perimetrul interesului statului tău", a spus Marian Lupu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu