Marian Lupu, primul candidat înregistrat în cursa electorală. CEC a anunțat că a verificat nominal 16.500 de semnături

Comisia Electorală Centrală a decis înregistrarea în competiția electorală pentru scrutinul prezidențial din 30 octombrie a  candidatului din Partea Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu. 

Decizia CEC vine după verificarea setului de documente prezentat de către Grupul de inițiativă a PDM, inclusiv a listelor de subscripție cu semnături ale cetățenilor în susținerea candidaturii lui Marian Lupu. Comisia Electorală Centrală a anunțat că a verificat nominal 16500 de semnături, fiind constată veridicitatea necesarului de 15 mii de semnături pentru înscriere și a sistat verificarea celorlalte semnături pe motiv că cerințele minime au fost îndeplinite.

Președintele PDM a avut cu această ocazie un mesaj către toți cei care l-au susținut. ”Va mulumesc pentru suport. Apreciez organizarea Grupului meu de inițiativă și vă promit: noi vom învinge ca să facem Moldova o țară cu condiții de viață europene pentru toți cetățenii noștri!”, a spus Marian Lupu. 

Marian Lupu a evidențiat că încrederea oamenilor și eficiența echipei democrate au  dat un start extraordinar, iar de acum înainte echipa sa va lucra pentru a crește această energie.

”Numai așa vom reuși, vom îndeplini obiectivele de dezvoltare a Republicii Moldova. Scopurile noastre trebuie să fie concrete, orientate spre beneficiari clari, pe teme care sunt prioritare pentru oameni: să stârpim corupția, să reformăm guvernarea pentru a oferi servicii publice exemplare, să protejăm familia, femeile, copii, să creștem economia și numărul locurilor de muncă, să modernizăm localitățile”, a aduăgat liderul PDM.

Marian Lupu a mai spus că va avea o campanie deschisă, astfel ca din start să se cunoască ce va promova, iar oamenii să aleagă responsabil și conștient.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu