Marian Lupu, la sfat cu oamenii în etate. Ce le-a promis candidatul şi cum a fost întâmpinat

Embed:

Pensii mai mari, un trai decent și o batrânețe mai sigură. Asta a promis Marian Lupu, candidatul Partidului Democrat din Moldova la prezidențiale, în cadrul unei întâlniri cu vârstnicii din raionul Leova.

Evenimentul a avut loc la casa de cultură din satul Filipeni, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate.

La eveniment au participat peste 200 de persoane, majoritatea pensionari. Marian Lupu le-a urat sănătate și viață lungă.

''Vreau să vă doresc pace, liniște, bunăstare, bună înțelegere în familie dumneavoastră, numai bucurie din aprtea copiilor și nepoților, multă sănătate și mulți mulți", a declarat președintele PDM, Marian Lupu.

Participanții la întâlnire au discutat despre problemele actuale cu care se confruntă, cum ar fi pensiile mici, lipsa locurilor de muncă și plecarea tinerilor din țară.

Gazdele s-au arătat mulțumite de răspunsurile primite.

"Marian Lupu a ținut un discurs foarte concrent în fața noastră. A pledat pentru pace, pentru viitorul copiilor noștri, pentru familii. Acestea sunt adevăratele valori care trebuie să le promoveze un președinte."

''Domnul Marian Lupu este un candidat pe merit, pentru că are în vizor credibilitate, sinceritate și simpla, simpla omenie."

"Noi trăim cu o speranță că totuși e vremea când persoanele în etate care nu au avut o copilărie frumoasă, au trecut prin urgia războilui, prin urgia foametei, prin deportări și astăzi vor să trăiască mai bine", a afirmat președintele ONPE, Nina Ţurcanu.

Oamenii din raionul Leova au spus că își doresc mai multe locuri de muncă acasă și salarii decente.

Președintele Partidului Democrat din Moldova a promis că va ține cont de aceste doleanțe atunci când va promova inițiative în calitate de șef al statului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu