Marian Lupu, la Rezina: "Avem prea multe instituţii de control pentru o ţară atât de mică"

Embed:

Numărul instituţiilor de control, dar şi cel al ministerelor ar putea fi redus de două ori. Acest lucru va permite nu doar economisirea banilor publici, dar şi va eficientiza activitatea organelor centrale. De acestă părere este candidatul Partidului Democrat la prezidenţiale, Marian Lupu.

În cadrul unei vizite în oraşul Rezina liderul democraţilor a spus că prioritar pentru el este să avem în structurile de stat oameni pregătiţi şi oneşti.

Marian Lupu este de părere că pentru o ţară atât de mică avem un număr prea mare de instituţii de control şi ministere. Acest lucru birocratizează procesul de dezvoltare al Republicii Moldova.

"Uneori am impresia când mă uit la structurile centrale că "nacealnici" sunt mai mulţi decât cei care lucrează. Numărul ministerelor se va reduce de două ori, în structura guvernului vor fi maxim nouă ministere, nouă miniştri", a declarat candidatul PDM la funcţia de preşedinte, Marian Lupu. 

Oamenii din Rezina spun că vor ca viitorul preşedinte al ţării să contribuie activ la dezvoltarea economică a Moldovei şi la îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei.

"Dacă vom şti să ne unim eforturile şi împreună să demonstrăm că suntem uniţi avem şanse ca să dezvoltăm raionul nostru. Aceste alegeri sunt forate importanteFiecare dintre noi ne dorim stabilitate, ca lucrurile să meargă, să avem investiţiile care trebuie să vină în Republica Moldova", a declarat preşedintele raionului Rezina, Eleonora Graur. 

Prezent la concertul organizat de hramul oraşului Rezina, preşedintele Partidului Democrat Marian Lupu i-a felicitat pe locuitori cu acestă sărbătoare.

"Sănătate, pace, bună înţelegere deoarece doar în aceste condiţii vom reuşi să muncim şi să realizăm împreună lucruri concrete atât de necesare pentru sate, raionane, pentru statul suveran Republica Moldova pentru acest popor. La mulţi ani, dragii mei!",  le-a urat, Marian Lupu. 

De la gazde Marian Lupu a primit flori şi o icoană lucrată manual.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu