Marian Lupu la Moleşti: PDM e mobilizat pentru strângerea rapidă a semnăturilor (VIDEO)

Embed:

Dupa ce a anunțat că va fi un candidat pro-european la alegerile Presedintelui Republicii Moldova, Marian Lupu a însoțit Grupul său de inițiativă în localitățile țării, pentru a obține semnăturile cetățenilor în susținerea sa.

La Molești, raionul Ialoveni, liderul Partidului Democrat din Moldova a fost întâmpinat de câteva sute de localnici. Oamenii, invitați de echipa locală, au venit la cortul PDM, liderul Partidului Democrat din Moldova și i-au transmis mesaje de susținere în calitate de candidat la șefia statului.

Marian Lupu le-a mulțumit celor adunați, subliniind că la Molești s-a văzut ce înseamnă capacitatea de mobilizare a democraților din teritoriu. Liderul PDM a declarat că același lucru se întâmplă în toate raioanele tarii, căci echipa PDM e cea mai organizată, puternică și serioasă.

"Partidul Democrat s-a pregătit să pornească în forță chiar din prima zi, imediat după înregistrarea Grupului de inițiativă. Semnăturile pe care le colectăm reprezintă mai mult decât un test pentru noi sau o etapă procedurală. Ele ne transmit primul mesaj de încredere din partea cetățenilor și arată potențialul nostru de a îndeplini sarcini dificile. Așa cum demonstrează și actualul Guvern în aceste câteva luni, în care a adus stabilitatea dupa o lungă perioadă de crize. Pentru mine, încrederea oamenilor este o garanție că Moldova va atinge foarte repede nivelul de viață european, pe care cetățenii îl merită și îl așteaptă de atâția ani", a declarat candidatul desemnat de PDM pentru funcția de șef al statului, Marian Lupu.

Marian Lupu i-a îndemnat pe toți cei o sută de membri ai Grupului sau de inițiativă, pe toți colegii democrați să demonstreze eficiență maximă și să fie gata pentru o campanie deloc simplă, dar care are sarcina de a reda oamenilor încrederea că vor avea aici, în Moldova, o viață europeană.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu