Marian Lupu de 9 MAI: Eroii care au luptat pentru o Europă a păcii ne-au ținut pe toți la suprafață. Le suntem recunoscători

Eroii care au luptat pentru o Europă a păcii și dezvoltării comune ne-au ținut pe toți la suprafață. Declaraţia a fost făcută de președintele fracțiunii Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu.

"9 mai este despre două sărbători legate între ele - Ziua Victoriei asupra fascismului și Ziua Europei. Eroii care au luptat pentru o Europă a păcii și dezvoltării comune ne-au ținut pe toți la suprafață. Fără ei, Europa nu ar fi fost ce este în prezent, un tărâm al unității și diversității. Lor le suntem veșnic recunoscători pentru sacrificiul lor și pentru societatea în care trăim astăzi", a menţionat Marian Lupu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

PUBLIKA.MD aminteşte că pacea şi unitatea este sărbătorită astăzi în întreaga Europă. Ziua de 9 mai este considerată un eveniment anual al păcii şi unităţii pe bătrânul continent. Cu această ocazie, în Capitală, dar şi în întreaga ţară vor fi organizate mai multe evenimente pentru a marca Ziua Europei şi Ziua Victoriei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu