Marian Lupu: Anul care vine să aducă, în continuare, pace şi linişte în Republica Moldova

Embed:

Pace, linişte în ţară şi prosperitatea şi belşug în familii. Aceasta este urarea de Anul Nou a preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, adusă tuturor compatrioţilor noştri.  

"Dragi moldoveni! În numele întregii echipe a PDM, vă felicit cu prilejul sărbătorilor de iarnă dorindu-vă multă sănătate şi izbândă. De fiecare dată, această sărbătoare vine cu noi speranţe şi  cu noi aşteptări. Fie ca în 2015 toate acestea să se împlinească. Anul care vine să aducă, în continuare, pace şi linişte în Republica Moldova. Unitate şi consolidare în societatea noastră moldovenească, prosperitate şi belşug în familiile dvs. Celor mici vreau să le doresc să aibă parte de dragostea părinţilor şi buneilor, să ia doar note pozitive la şcoală. Celor tineri şi maturi, frumoase realizări pe plan profesional. Femeile să resimtă respectul din partea bărbaţilor. Persoanele în etate să simtă grija din partea copiilor şi nepoţilor. Cei care nu au avut parte de dragoste în 2014, să resimtă acest sentiment în 2015. Cei care şi-au dorit să formeze o familie, neapărat să o creeze în anul viitor. Cei care şi-au dorit copii, cu ajutorul lui Dumnezeu, neapărat să-i aibă.

Să trăiţi, să înfloriţi, ca merii, ca perii, în mijlocul primăverii. La mulţi, mulţi ani, dragi moldoveni! La mulţi ani, Republica Moldova!", 

Lasă un comentariu