Marian Lupu acuză Guvernul că a furat ideile PD: Proiectele privind indexarea pensiilor şi impozitul pe venit ne aparţin

Embed:

Preşedintele PD, Marian Lupu, s-a arătat surprins de faptul că Guvernul şi-a amintit, brusc, de pensionari şi fermieri, cu doar o zi înainte să-şi prezinte demisia. Marian Lupu spune că PD a propus iniţiative similare cu mult timp înainte, însă acestea s-au prăfuit prin sertarele de la Guvern.

"Nimic nou sub soare. Acelaşi plagiat, acelaşi furt de idei. Proiectul PD de indexare a pensiilor, de schimbare a sistemului de indexare, iată că 11 luni s-a aflat pe rafturile la Guvern. Schimbarea mecanismului de administrare a celor 20% de TVA la agricultură. Un proiect al PD înregistrat de domnul Candu plus câţiva dintre colegii noştri care a propus acest mecanism", a declarat Marian Lupu.

Publika.md precizează că în ultima şedinţă până la depunerea demisiei, Guvernul a aprobat peste 50 de acte normative. Printre decizii figurează introducerea impozitului unic în agricultură şi majorarea pensiilor.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu