Marian Lupu a participat la Festivalul dedicat Zilei Persoanelor în Etate (FOTO)

Din prima zi după ce a intrat oficial în campania prezidențială, liderul PDM Marian Lupu a mers în teritoriu pentru a discuta cu oamenii despre problemele pe care le întâmpină.

La Filipeni, raionul Leova, unde s-a desfășurat un Festival cu participarea oamenilor în etate, prilejuit de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Marian Lupu a ținut să-i felicite, dorindu-le sănătate și ani mulți.

"Vă felicit și vă doresc viață lungă, activă și sănătoasă. Dumneavoastră, vârstnicii noștri, ați muncit o viață întreagă pentru familiile dumneavoastră și pentru țara noastră, deci meritați respectul și prețuirea noastră", a afirmat liderul PDM, Marian Lupu.

De asemenea, candidatul democrat la funcția de președinte al Republicii Moldova a afirmat că va asculta problemele oamenilor și va căuta să le rezolve, fiindcă e treaba președintelui să contribuie la bunăstarea țării.

"Un Președinte ales direct de oameni se încarcă de responsabilitatea unui vot. Un președinte mișcă lucrurile înainte, trage semnale, discută cu celelalte persoane din conducerea țării și găsește soluții", a declarat Marian Lupu.

Participanții la întâlnire au abordat mai multe probleme stringente, printre care: mărimea pensiei, lipsa locurilor de muncă, susținerea acordată de stat producătorului autohton.

"Dacă ar avea un loc de muncă bine plătit, copiii ar reveni în Moldova, astfel ca să poată întreţine şi familia lor şi să ne ajute pe noi, cei cu pensii mici."

"Vrem să fie locuri de muncă, tineretul să aibă unde învăţa, unde se odihni, pensii mai mari pentru persoanele care o duc mai greu", au spus vârstnicii.

Oamenii de la Filipeni au spus ca își doresc mai multe întreprinderi viabile, ca să fie locuri de muncă acasă și salarii decente.

Marian Lupu a promis că de aceste doleanțe ale oamenilor va ține cont atunci când va promova inițiative în calitate de Președinte.

Menționăm că Marian Lupu a felicitat persoanele în etate astăzi, de Ziua Internațională a Vârstei a Treia, prin scrisori trimise în toate localitățiile țării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu