Marian Lupu a felicitat profesorii şi elevii cu începutul noului an şcolar: Le urez rezultate cât mai bune

Liderul PDM, Marian Lupu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru elevi şi profesori la începutul noului an de studii în Republica Moldova.

"Vreau să mă refer la evenimentul cel mai important de azi, 1 septembrie – începutul noului an de studii în Republica Moldova. În numele colegilor din PDM îi felicit pe toți copiii și profesorii, familiile lor, și le urez rezultate cât mai bune la școală. Cunoștințele și pregătirea fac diferența în lumea modernă, în care e foarte mare concurența dintre oameni, întreprinderi și țări", a declarat Lupu.

Totodată, preşedintele democraţilor a spus că de modul în care vor fi pregătiţi și educaţi generațiile tinere depinde cel mai mult viitorul Republicii Moldova.

"O țară mică devine puternică prin oamenii săi, dacă ei pot concura cu cei din țările mai mari. Eu sunt sigur că așa ceva e posibil numai cu un sistem de educație modern. Educația este și va rămâne o prioritate a actualei guvernări. Îi vom acorda și mai multă atenție în continuare, ca prestigiul profesiei de pedagog și calitatea instruirii să crească în țara noastră. Încă o dată, le urez succes profesorilor și elevilor din Republica Moldova", a menţionat Marian Lupu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu