Marian Lupu a depus flori la Ambasada Franţei: Este un gest de sprijin omenesc şi politic

Embed:

Liderul PDM, Marian Lupu, a depus flori la Ambasada Franţei de la Chişinău. Acţiunea a avut loc în contextul comemorării victimelor atentatului sângeros din oraşul francez Nisa.

"Suntem alături de colegii noştri francezi în acest clipe de oroare, de mare durere şi tristeţe, ca să exprimăm condoleanţe, sprijinul şi solidaritatea pentru Franţa. Ceea ce s-a întâmplat cere o consolidare a tuturor eforturilor ţărilor ca să contribuim la combaterea acestui fenomen straşnic. Îmi pare rău că s-au pierdut vieţi inocente, oameni care nu trebuiau să moară. Este un gest de sprijin omenesc şi politic", a declarat Marian Lupu.

La eveniment a fost prezent şi liderul PL, Mihai Ghimpu.

"Securitatea cetăţenilor este problema cheie a europenilor pentru a opri astfel de acte care continuă să pună în perico viaţa oamenilor. trist şi dureros. Condoleanţe", a spus Mihai Ghimpu.

PUBLIKA.MD aminteşte că cel puţin 80 de oameni au murit, iar aproximativ o sută au fost răniți, după ce un camion a intrat în plină viteză în mulțimea care era adunată pe renumita faleză Promenade des Anglais din oraşul Nisa. Autoritățile susțin că din camion s-a tras din arme grele.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu