Maria Şarapova şi Jelena Jankovicse se vor întâlni în finala uneia dintre cele mai mari competiţii din tenisul feminin

Embed:

Două foste lidere mondiale în tenis se vor întâlni în finala uneia dintre cele mai mari competiţii din tenisul feminin, Cincinnati Open. Rusoaica Maria Şarapova şi sârboaica Jelena Jankovic au trecut de adversarele lor din semifinale, Vera Zvonareva şi respectiv, Andrea Petkovic şi au acces în ultimul act al competiţiei.

Rusoaica Maria Şarapova, care şi-a petrecut 17 săptămâni din carieră pe prima poziţie a clasamentului mondial, se află momentan pe locul 5 WTA. Aceasta a acces în finala turneului de la Cincinnati după ce a învins-o pe compatrioata ei, Vera Zvonareva, în trei seturi, scor de 2-6, 6-3, 6-3.

Sârboaica Jelena Jankovic, adversara Şarapovei din finală, a petrecut un total de 18 săptămâni ca număr 1 mondial, iar acum se clasează pe locul 14 în topul mondial. Jankovic a învins-o în semifinalele de la Cincinnati pe Andrea Petkovic, în minimum de seturi, scor 7-6, 6-1.

Maria Şarapova şi Jelena Jankovic s-au întâlnit de 6 ori până acum, iar rusoaica se află la conducere cu 5-1 la meciuri câştigate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu