Maria Şarapova, Marion Bartoli şi Ana Ivanovic s-au calificat în turul trei al turneului de tenis feminin de la Tokyo

Embed:

Maria Şarapova, Marion Bartoli şi Ana Ivanovic s-au calificat în turul trei al turneului de tenis feminin de la Tokyo. Şarapova a eliminat-o în două seturi pe sportiva din Thailanda Tamarine Tanasugarn, în timp ce Bartoli şi Ivanovic le-au învins pe Ayumi Morita şi Anastasia Rodionova.

Rusoaica Maria Şarapova a fost atracţia zilei de luni de la Pan Pacific Open din Tokyo. Fosta lideră mondială s-a calificat în turul trei al turneului din Japonia după ce a învins-o în două seturi pe sportiva din Thailanda Tamarine Tanasugarn.

Un forehand în faţa căruia asiatica nu a avut replică i-a adus primul set Mariei Şarapova, după 30 de minute disputate sub acoperişul de la Tokyo. Ocupanta locului doi mondial a avut şi 3-0 în actul secund, înainte ca jucătoarea tailandeză să revină şi să îşi adjudece cinci game-uri din următoarele şapte. La 5-5, Şarapova a făcut din nou break-ul, după care un as a pus capăt partidei de la Ariake Colosseum.

Franţuzoaica Marion Bartoli s-a calificat cu mari emoţii în turul trei, după ce a trecut de reprezentanta gazdelor Ayumi Morita. Bartoli a jucat foarte bine în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-3, însă în setul secund a fost practic inexistentă, nereuşind să ia nici măcar un game. Franţuzoaica şi-a revenit în setul trei pe care l-a caştigat la fel cu 6-3.

În turul următor s-a calificat şi Ana Ivanovic. Sârboaica nu a avut probleme în partida cu Anastasia Rodionova. Ivanovic a câştigat primul set cu 6-4, iar în celălalt s-a impus cu 6-0.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu