Mareșalul Stanislaw Karczewski: Polonia va continua să sprijine Moldova în aspiraţiile sale de integrare europeană

Embed:

Polonia va continua să sprijine Republica Moldova în aspiraţiile sale de integrare europeană. Asigurările vin din partea Mareșalului Senatului Poloniei şi au fost exprimate în cadrul unei conferinţe de presă comune cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. La rândul său, şeful Legislativului a reiterat că țara parteneră este un prieten de încredere al Moldovei.

"Polonia este un partener foarte important şi din punct de vedere economic, care ne ajută foarte mult atât în promovarea produsele noastre cât şi în promovarea investițiilor. Cu siguranță, prin aceste vizită pe care o aveți şi prin următoarele vizite vom reuși să aducem cooperarea între Republica Moldova şi Polonia şi la un nivel mai înalt, şi la un nivel mai ridicat", a declarat Andrian Candu.

Mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski, a apreciat deschiderea autorităților pentru a continua colaborarea bilaterală.

"Polonia a sprijinit şi va sprijini aspirațiile Republicii Moldova privind integrarea europeană. Vedem multe schimbări şi multe reforme care sunt realizate şi apreciem foarte mult acest lucru", a menţionat Mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski. 

În timpul vizitei, Andrian Candu i-a prezentat Mareșalului sala de ședințe plenare și i-a vorbit despre activitatea Parlamentului. Stanislaw Karczewski a lăsat și un mesaj în Cartea de onoare a legislativului. Oficialul de la Varşovia s-a întâlnit şi cu premierul Pavel Filip. În cadrul întrevederii, şeful executivului a apreciat faptul că până acum Polonia a investit un milion de euro în diferite proiecte locale.

Delegația poloneză se va afla în Moldova până mâine.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu