Mareşalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski: Începem o vizită extrem de importantă care va dura 3 zile

Embed:

Mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski efectuează o vizită în Republica Moldova, la invitația Președintelui Parlamentului Andrian Candu. Vizita va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2018.

"Mulţumesc mult domnule preşedinte şi doresc să îmi exprim recunoştinţa pentru această primire prietenoasă a delegaţiei noastre.

Începem o vizită care va dura 3 zile, o vizită extrem de importantă în construirea unor relații și mai bune între Republica Moldova și Polonia.

Am purtat o discuție extrem de importantă despre istoricul nostru, despre relațiile noastre și despre prietenia noastră", a comunicat mareşalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski

Publika.md amintește că delegația poloneză va mai depune flori la Placa comemorativă a jertfelor catastrofei de lângă Smolensk și la bustul Mareșalului J. Pilsudski.

Sâmbătă, 6 octombrie, Mareșalul Senatului Poloniei se va afla în nordul țării: va discuta cu diaspora poloneză din Bălți, va vizita Biserica și cimitirul catolic, muzeul și Casa Poloneză din satul Stârcea, raionul Glodeni.

Lasă un comentariu