Marele premiu de 1,6 miliarde de dolari al loteriei Mega Millions din SUA a fost câştigat

Embed:
Marele premiu de 1,6 miliarde de dolari al loteriei Mega Millions din Statele Unite a fost câştigat. Potrivit presei de peste ocean, există cel puţin un bilet norocos, cumpărat în statul Carolina de Sud.

"Marele premiu din această seară a ajuns la valoarea record de 1,6 miliarde de dolari. Pentru a câştiga jackpotul trebuie să aveţi toate cele 5 numere de pe bilele albe şi numărul de pe bila galbenă."

Jurnaliştii americani susţin că ar mai fi încă 8 bilete câştigătoare la categoria a doua, cu doar 5 numere corecte din cele 6 extrase. Fericitul deţinător al marelui premiu poate opta pentru plata într-o singură tranşă, în care va primi 904 milioane de dolari, sau pentru achitarea în rate a întregii sume, timp de 30 de ani. Dacă vor fi mai mulţi norocoşi, premiul va fi împărţit în mod egal. Potrivit reprezentanţilor loteriei, pentru extragerea de ieri s-au vândut peste 280 de milioane de tichete. Premiul s-a reportat săptămână de săptămână din luna iulie, când a fost ultimul mare câştig de 543 de milioane de dolari.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu