Marele Premiu al Indiei este din nou în pericol! AFLĂ DETALII

Embed:

Marele Premiu al Indiei este din nou în pericol! Acum o lună, presa internaţională anunţa că s-au înregistrat întârzieri semnificative la construcţia pistei care va găzdui în premieră un Grand Prix de Formula 1. Însă mai există o problemă, scuderiile vor fi nevoite să achite nişte taxe provizorii de import, pentru a-şi putea aduce în India bolizii şi tot echipamentul necesar.

Organizatorii Marelui Premiu al Indiei se confruntă din nou cu autorităţile locale. De data aceasta, debutul "Marelui Circ" ar putea fi afectat de prevederile legislaţiei vamale. Cum Guvernul indian nu consideră Formula 1 ca fiind un sport de performanţă, autorităţile nu intenţionează să scutească echipele de respectivele taxe, care vor totaliza circa 1,5 milioane de euro.

În cazul altor evenimente sportive găzduide de marele stat indian, Ministerul Sportului emite un certificat provizoriu, prin care participanţii sunt scutiţi de orice taxe pe perioada competiţiei.

Promotorul cursei, Jaypee Sports International, a pretins că are tot sprijinul guvernamental în chestiunea dată, iar dacă nu se va ajunge la o înţelegere în acest caz, compania va achita taxele cu pricina.

India va găzdui în premieră un Grand Prix de Formula 1, etapa fiind penultima a sezonului şi a cincea care se desfăşoară în Asia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu