Marele derby de duminică: Chelsea - Manchester United

Embed:

Duminică seară, toţi microbiştii englezi vor fi aţinţiţi către marele derby de pe Stamford Bridge, Chelsea - Manchester United. Primele două clasate din Premier League se vor duela începând cu ora 18:00. Indiferent de rezultatul acestei partide, Chelsea va rămâne în continuare lider.

Neînvinsă în actuala ediţie a campionatului englez, Chelsea Londra are o misiune dificilă în etapa programată duminică. Echipa lui DI Matteo va găzdui multipla campioană a Angliei, Machester United, într-un meci din cadrul etapei cu numărul nouă.

Marea absenţă a campioanei europene este fundaşul englez John Terry, în timp ce la "diavoli", tandemul Robin van Persie- Wayne Rooney devine tot mai puternic de la meci la meci.

În clasament, Chelsea este lider cu 22 de puncte, având şapte victorii şi o remiză. Formaţia antrenată de Sir Alex Ferguson este pe locul doi, cu 18 puncte. Diavolii au pierdut două partide şi au câştigat alte şase în Premier League.

Manchester United nu a mai câştigat pe Stamford Bridge în campionat din anul 2002, iar derby-ul de duminică ar putea decide marea favorită la titlu în acest sezon. În ultimile trei întâlniri directe, Machester United a câştigat două partide, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu