Mare premieră la PRIME! Cel mai longeviv show din lume "Roata Norocului" va debuta în Moldova

Embed:

A început numărătoarea inversă! O săptămână ne mai desparte de marea premieră de la PRIME. Cel mai tare şi mai longeviv show din lume "Roata Norocului" va debuta în Moldova vinerea viitoare la ora 20:00.

Atunci, primii participanţi îşi vor testa norocul  şi vor trece prin câteva probe de foc, fiind îndrumaţi de carismaticul prezentator Dan Negru. Cel mai norocos dintre jucători va pleca acasă cu multe premii de valoare. 

CAROLINA DIGORI, reporter PRIME TV: "Ne aflăm în culisele celui mai tare show de noroc din țară. Chiar în aceste clipe, în spatele meu se dă bătălia între primii trei participanți la Roata Norocului. Rămâne de văzut cine dintre ei va pleca acasă învingător și va lua cu el premiile pregătite de organizatori."

Participanţii emisiunii "Roata Norocului" vor avea de trecut câteva etape, pe parcursul cărora, dacă sunt norocoşi, se vor alege cu premii valoroase din partea sponsorilor. Primii jucători spun că această experioenţă le-a adus doar emoţii pozitive.

ION ISAC, jucător: Într-adevăr este roata norocului, pentru că de trei ori mi-a căzut mai stai o rundă, chiar atunci când ştiam cuvântul. Sunt foarte fericit că m-ați invitat şi am avut această ocazie să particip la această emisiune extraordinară. Eu îi doresc un viitor excelent şi sunt sigură că va cuceri o Moldovă întreagă."

ANA BOBAN, participantă:"A fost o emisiune foarte interesantă, atmosfera din platou este extraordinară. Nu au fost cuvintele atât de dificile, însă la un moment dat să întâmplă că ai şi blocaje. Am primit o plăcere enormă aflându-mă aici."

DORIN DOLGHII, participant: "A fost un joc foarte interesant, din start au fost puţine emoţii, dar pe parcursul jocului, împreună cu partenerii, împreună cu prezentatorul, Dan Negru am lăsat emoţiile la o parte şi am jucat."

DAN NEGRU: "Interesanți participanţii, unii cu emoţii, o să îi vedeţi, alţii cu noroc, depinde, este un show în care depinde foarte mult norocul, dar şi mai mult de data aceasta contează mintea, inteligenţa, un show în care banii se fac cu mintea. trebuie să descoperi litere, trebuie să descoperi cuvinte, trebuie să descoperi expresii."

Show-ul "Roata Norocului" este realizat de PRIME TV în cadrul unui parteneriat cu CBS, cea mai populară televiziune din Statele Unite ale Americii. Roata Norocului sau "Wheel of Fortune" este un format original american, care a apărut în premieră în SUA în anul 1975.

Este cel mai longeviv şi de succes concurs TV din istoria televiziunii americane. Show-ul a câştigat până acum cinci premii Emmy. Potrivit unui sondaj efectuat la comanda reputatei organizaţii americane Institutul Republican Internaţional, PRIME TV este numărul unu la divertisment, în topul preferinţelor telespectatorilor din Moldova.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu