Marcus Rashford, motivat la maxim. Tânărul atacant a marcat ZECE goluri în acest sezon

Embed:

Marcus Rashford este onorat să poarte legendarul tricou cu numărul 10 al echipei Manchester United.

Tânărul atacant, spune că vrea să calce pe urmele fostelor glorii de pe Old Trafford - Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy sau Teddy
Sheringham.

"Te motivează doar o simplă analiză a numelor fotbaliştilor care au purtat acest tricou. Este una din valorile clubului. E un tricou istoric. Vrei să faci parte din acea istorie şi să fii un exemplu pentru tânăra generaţie."

Până acum, în acest sezon, Rashford a marcat 9 goluri în Premier League şi unul în Liga Campionilor. El susţine că ascensiunea lui se datorează, în primul rând, încrederii pe care i-o oferă antrenorul interimar al "diavolilor roşii" Ole Gunnar Solskjær .

"Vorbeşte mult cu noi, în special cu atacanţii. El ne inspiră încredere ca să jucăm corect şi să câştigăm, cum a şi făcut mereu Manchester United. Trebuie să depunem efort maxim şi să mergem înainte, dar să o facem în stilul lui United."

Manchester United a pierdut meciul din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor cu Paris Saint-Germain, disputat pe Old Trafford, scor 0-2, dar speră la o revenire de senzaţie în retur. Partida din capitala Franţei va putea fi urmărită în direct la Canal 3, în această seară, cu începere de la ora 22:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu