Marco Paoloni închis pentru că şi-a drogat coechipierii

Embed:

Scandalul din fotbalul italian capătă proporţii, iar omul cheie de această dată este portarul italian Marco Paoloni, închis în prezent pentru drogarea a 5 coechipieri, în pauza meciului Cremonese-Paganese, cazul în care au existat şi victime. După meci, unul din fotbalişti a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, făcând accident.

Apar detalii noi în scandalul pariurilor ilegale din Italia! Portarul italian Marco Paoloni este învinuit că şi-a drogat coechipierii în timpul partidei dintre Cremonese şi Paganese, din 14 noiembrie 2010, încheiată cu scorul de 2-0.

Paoloni a administrat câtorva colegi de echipă lormetazepam, un medicament antianxietate, utilizat în mod obişnuit pentru a produce somnolenţă, "dizolvat în apa şi ceaiul care se găsea la îndemâna jucătorilor, în vestiar, în timpul pauzei", conform rezultatelor primelor investigaţii.

Rezultatul în teren nu a fost însă cel prevăzut de Paoloni, Cremonese câştigând oricum cu 2-0. Dupa meci însă una dintre "victime", Carlo Gervasoni, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, provocând accident.

Scopul era unul bine determinat: de a câştiga mii de euro, la pariuri. În momentul în care acesta nu putea fi atins, Paoloni devenea ţinta unor ameninţări cu moartea din partea grupărilor criminale cu care facea afaceri. Fapt pentru care era nevoit să îşi continue munca murdară..

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu