Marcel Hirscher a început anul cu o victorie! Austriacul a câștigat proba de slalom la schi alpin

Embed:

Marcel Hirscher a început anul cu o victorie în Cupa Mondială de schi alpin! Austriacul a câștigat proba de slalom din staţiunea Santa Caterina după ce i-a învins pe Henrik Kristoffersen şi Alexandr Horoșilov.

Marcel Hirscher a obţinut astfel a 36-a sa victorie într-o cursă din Cupa Mondială de schi alpin după ce s-a impus în cursa de slalom de la Santa Caterina, Italia.

Austriacul care a câștigat Marele Glob de Cristal în ultimele patru sezoane ale Cupei Mondiale a ocupat locul trei la finalul primei manșe, însă a avut o evoluţie excelentă în manșa secundă în care a înregistrat cel mai bun timp.

Norvegianul Henrik Kristoffersen a încheiat pe locul doi, cu 21 de sutimi în urma lui Hirscher, iar rusul Alexandr Horoșilov, lider după prima manșă, s-a clasat pe poziţia a treia.

În urma acestui succes, Marcel Hirscher a revenit pe prima poziție în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu un total de 721 de puncte. Fostul lider, norvegianul Aksel Lund Svindal, care nu a participat în slalomul din Italia, este pe locul doi, având cu 85 de puncte mai puţine de cât liderul.

Următoarele curse ale sezonului au loc la Adelboden, în perioada 9-10 ianuarie, atunci când sunt programate probele de slalom uriaș și slalom.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu