Marcajul va lipsi, iar drumurile vor rămâne nereparate. Reacţia şoferilor la lipsa de bani în buget

Embed:

Pietonii care traverseaza strada Constituţiei din sectorul Buiucani, trebuie sa fie foarte prudenţi, pentru că zebra nu este marcată.

Primăria a alocat 6,5 milioane de lei pentru a marca străzile anul acesta, însă banii au fost deja cheltuiţi. În lipsa marcajului, pietonii trec strada cu teamă, iar şoferii îşi delimitează singuri benzile de circulaţie.

Autorităţile au constatat că mai au nevoie de cinci milioane de lei pentru marcajul rutier, însă nu au stabilit de unde vor lua aceşti bani.

"Ce e legat de marcaj, practic marcajul rutier este îndeplinit. Limitatoare de viteză au fost... limita practic este îndeplinită", a spus şeful Regiei "Exdrupo" Efim Cheptănari.

"Vreţi să spuneţi că la marcaj şi la indicatoare aţi epuizat practic limita bugetară, să înţeleg, sau cum? Va trebui completat, cu siguranţă nu e suficient", a venit replica primarului general, Dorin Chirtopacă.

Mai mult, nici cele 36 de milioane de lei pentru plombarea drumurilor nu sunt suficiente.

Şoferii sunt revoltaţi de faptul că drumurile din Capitală nu vor fi reparate.

Reprezentanţii Regiei "Exdrupo" nu exclud că, din cauza bugetului auster, ar putea renunţa la lucrările de frezare a străzilor.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu