Marcajul NEORDINAR din PMAN. EXDRUPO: "A fost făcut la comanda Ministerului Apărării"

Embed:

Şoferii care au trecut astăzi prin centrul Capitalei au avut parte de o surpriză. Marcajul ciudat care a apărut peste noapte pe bulevardul Ștefan cel Mare a dat peste cap tot traficul rutier.

Autorităţile însă susţin că marcajul este unul temporar, realizat la solicitarea Ministerului Apărării pentru parada militară care va avea loc la 27 august în Piaţa Marii Adunări Naţionale.  

Marcajul a apărut pe unul dintre sensurile de circulaţie care delimitează aparent trei benzi. La intersecţiile cu străzile Puşkin şi Bodoni acestea se curbează formând patru benzi pe un sens de circulaţie şi doar una pe sensul opus.

Unii şoferi s-au arătat nedumeriţi de noul marcaj şi spun că le-a fost complicat să se deplaseze pe această porţiune de drum.

Alţii însă nu au ţinut cont de aceste marcaje şi s-au deplasat cum o faceau de obicei.

Potrivit responsabililor de la EXDRUPO, marcajul a fost făcut la comanda Ministerului Apărării şi este unul temporar.

"EXDRUPO l-a efectuat, dar este la comanda Ministerului Apărării, deoarece pe 27 va fi paradă militară şi pentru aplicaţii este. Este făcut cu vopsea care se va spăla în câteva zile", a spus reprezentant EXDRUPO, Eugen Vârlan. 

Parada militară va avea loc în data de 27 august în centrul capitalei atunci când Moldova va marca 25 de ani de independenţă. La paradă vor participa şi contingente de militari din străinătate.

În această noapte, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va avea loc repetiţia pentru parada militară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu