Marc Marquez şi Valentino Rossi, moment jenant la conferinţă de presă înaintea Marelui Premiu al San Marino

Conflictul latent dintre motocicliștii Marc Marquez şi Valentino Rossi nu se stinge. Sportivii au fost protagoniştii unui moment jenant la conferinţă de presă înaintea Marelui Premiu al statului San Marino din cadrul Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, cursă programată pentru acest weekend.

Aşezaţi unul lângă altul de către organizatori, cei doi au fost luați la întrebări, iar la un moment dat discuția a deviat la tema mai vechiului lor conflict.

Spaniolul a fost împins spre o împăcare cu pilotul italian și la un moment dat i-a întins mâna. Pe care Rossi, însă, a refuzat-o.

Italianul și spaniolul, buni prieteni în trecut, au rupt relațiile în 2015. Piloţii s-au ciocnit în timpul Marelui Premiu al Malaeziei, cu 13 până de final, iar spaniolul a căzut.

Componenţii echipei lui Marchez, Honda, au acuzat că Rossi s-ar fi folosit de genunchiul stâng, pentru a-l dezechilibra pe Marquez, care a abandonat. La rândul său, italianul a declarat că, de fapt, el a fost cel șicanat.

În prezent Marquez, campion mondial în exerciţiu, este și lider al clasamentului general, având 59 de puncte avans faţă de Rossi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu