Marc Jacobs, Ralph Lauren şi Calvin Klein au încheiat Săptămâna Modei de la New York DETALII

Embed:

Săptămâna Modei de la New York s-a încheiat azi, după un lung şir de prezentări. Pimul festival dedicat modei pentru sezonul primăvară-vară 2014 a avut la final prezentările celebrilor case de modă Calvin Klein, Ralph Lauren şi Marc Jacobs. Seria evenimentelor va continua în oraşele cu tradiţie în modă aşa ca Londra, Milano sau Paris.

Francisco Costa a marcat 10 ani la Calvin Klein cu o colecţie post-apocaliptică. Ţinutele cu zdrenţe şi cu bucăţi de mătase combinate cu piele păreau uzate. Creatorul a vrut să arate că fiecare haină are o poveste. Colecţia a fost dominată de alb, negru, bej şi gri.

Ţinutele Ralph Lauren pentru sezonul primăvară-vară 2014 sunt inspirate din anii '60. Designerul a optat pentru croieli simple şi materiale monocromatice. Nuanţele au variat de la alb şi negru până la verde, roşu sau portocaliu fluorescent.

Marc Jacobs a transformat podiumul într-o plajă nocturnă, plină de mucuri de ţigară şi sticle sparte. Colecţia a fost dominată de o stare de spirit sumbră, iar paleta de culori a fost neobişnuită pentru ţinutele primăvară-vară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu