MARADONA, PREZENTARE DE GALĂ. 25 de mii de fani ai echipei Gimnasia au fost în tribune

Nebunie în Argentina la prezentarea noului antrenor al echipei Gimnasia La Plata, care este nimeni altul decât Diego Armando Maradona . Peste 25 de mii de suporteri au creat o atmosferă de nedescris în tribunele stadionului El Bosque .

Maradona a savurat din plin atmosfera din tribune şi chiar a cântat împreună cu fanii.

"Cine nu sare este englez!"

Nu au lipsit nici incidentele.Câţiva suporteri au pătruns pe teren, încercând să dea mâna cu legenda fotbalului mondial, dar au fost opriţi de forţele de ordine.

"El Pibe D'Oro" a semnat cu gruparea din provincia La Plata un contract până la sfârşitul sezonului curent. După 5 etape, formaţia sa se află pe ultimul loc în din Superliga argentiniană cu un punct la activ.

" Vreau să vă promit că, acum că sunt eu antrenorul acestei echipe, ea va fi exemplară", a spus DIEGO MARADONA, antrenor Gimnasia La Plata.

Anterior, Diego Maradona a mai antrenat naţionala Argentinei, grupările din ţara natală Textil Mandiyu şi Racing, două echipe din Emiratele Arabe Unite, Al-Wasl şi Al-Fujairah, iar ultima formaţie pe care a pregătit-o a fost Dorados de Sinaloa din liga a doua din Mexic.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu