Mănuşi de box aruncate în faţa Primăriei! Un fost pretor îl provoacă la DUEL pe Dorin Chirtoacă

Embed:

Fostul pretor al sectorului Râşcani Mihai Cârlig l-a provocat pe Dorin Chirtoacă la un duel electoral. Acesta i-a aruncat edilului, în faţa clădirii Primăriei, o pereche de mănuşi de box şi a anunţat că va participa la alegerile locale din 14 iunie. Cârlig susţine că în cei opt ani de când se află în fruntea Primăriei Capitalei, Dorin Chirtoacă nu a făcut altceva decât să deposedeze oraşul de patrimoniu. 

"I-aş spune aşa, că e bine fără tine. Şi aş vrea să leg mănuşa războiului, să fie o campanie cinstită şi cu respect unul faţă de altul. Să nu se dezlege această mănuşă", a spus fostul pretor al sectorului Râșcani, Mihai Cârlig.

Mihai Cârlig l-a acuzat pe primarul Capitalei de acte de corupţie. Funcţionarul susţine că Dorin Chirtoacă şi-ar fi şantajat subalternii.

"Acest Chirtoacă a dezbinat Chişinăul. Am văzut că angajarea se face numai pe criterii de rudenie. Nu poţi să activezi dacă nu eşti loial ilegalităţilor care se fac în Primăria Chişinău. Acesta a fost motivul să mă lansez în electorala din iunie 2015", a spus Cârlig.

Am încercat să aflăm care este poziţia primarului Capitalei referitor la acuzaţiile fostului coleg. Dorin Chirtoacă a refuzat să discute cu noi.

La sfârşitul anului trecut, Mihai Câlig şi Dorin Chirtoacă s-au bătut în plină stradă. Cârlig susţinea că primarul l-ar fi agresat verbal.

Ulterior, Mihai Cârlig a fost suspendat din funcţie, pe motiv că nu şi-ar fi îndeplinit obligaţi ile de serviciu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu