Mansardă în flăcări la Botanica! Trei ambulanţe şi mai multe autospeciale au mers la faţa locului (FOTO/VIDEO)

Embed:

(18.38) Incendiul de la căminul din sectorul Botanica a fost stins. Potrivit informaţiilor, nu există nicio victimă.

(17.38) Administratorul blocului, Ludmila Tofan: În acest bloc sunt 55 de apartamente. Nu pot spune cu exactitate câţi oameni au fost în bloc la momentul incendiului. Mansarda a fost construită cu trei ani în urmă.  28 de apartamente au ars la mansardă. Există femei însărcinate şi copii care locuiesc aici". 

(17.35) "Am venit după ce jumătate din mansardă a luat foc. Nu cunosc din ce cauză a izbucnit incendiul, a fost o mansardă foarte bună, construită calitativ. Focul s-ar fi extins din cauza ţevilor de plastic din apartamente şi a lemnului. Am investit în acest apartament 28 000 de euro", a menţionat un locatar al mansardei.

(17.22) "Despre incendiu am aflat de la colegii mei. Vom găsi neapărat locuri de cazare a oamenilor care au apartamentele afectate. Noi nu cunoaştem condiţiile contractului celor care au construit mansarda. Compania de construcţii nu intră în legătură cu primăria, i se oferă doar certificat de autorizare", a spus vicepretorul sectorului Botanica Boris Prepeliţă.

(16.12) Un incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc de pe strada Independenţei din sectorul Botanica. La faţalocului sunt zeci de oameni care şi-au părăsit locuinţele pentru că este periculos.

Trei ambulanţe şi 10 autospeciale s-au deplasat la faţa locului. Victime nu au fost raportate, iar cauzele izbucnirii incendiului nu sunt cunoscute. Un martor ocular spune că incendiul a început dintr-un apartament de la etajul 4.

"La orele 15:50, am primit un apel telefonic cu privire la incendiu. Iniţial au fost trimise trei autospeciale, după aceasta li s-au mai adăugat patru unităţi şi trei autoscări. Pompierii încearcă să stingă flăcările. Tot blocul a fost evacuat la moment. Este prematur să ne referim la pagube şi la cauzele producerii incendiului. Important este să prevenim pierderea vieţilor omeneşti", a declarat pentru Publika TV ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Oamenii se plâng că pompierii au venit în jumătate de oră la locul incendiuluişi astfel s-a permis extinderea flăcărilor. Potrivit informaţiilor, incendiul a izbucnit la un cămin unde locuiesc mai multe familii tinere. Mansardele ar fi fost construite cu doi ani în urmă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu