Manşa retur din semifinalele Ligii Campionilor! Juventus Torino - AS Monaco, marţi, de la 21:45, la PRIME TV

Misiune foarte dificilă pentru AS Monaco în Liga Campionilor. După ce a pierdut acasă cu 0 la 2 prima manşă din semifinale cu Juventus Torino, gruparea franceză are nevoie de un miracol mâine seară în direct la Prime.

Preşedintete federaţiei noastre de fotbal, Pavel Ciobanu nu crede că AS Monaco va reuşi minunea mâine seară.

"Juvents şi-a făcut un bagaj, mai ales că noi ştim cum joacă ei în apărare. Fotbalul italian se deosebeşte de alte campioante, de alte fotbaluri din lume. Mai ales că joacă acasă, eu cred că ei 3 - 0 nu poate să piardă", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu, scrie prime.md.

Nici statistica nu este de partea celor de la AS Monaco. În istoria evoluţiilor în cupele europene, gruparea franceză nu a reuşit să se impună niciodată în deplasare în cele trei semifinale disputate până acum. Mai mult decât atât, nicio echipă nu a reuşit să se califice în finală după ce a fost învinsă în prima manşă cu 2-0.

De partea cealaltă, Juventus nu a cedat în ultimele 22 de meciuri pe teren propriu în cupele europene, iar în sezonul curent a încasat doar două goluri.

Manşa retur din semifinalele Ligii Campionilor dintre Juventus Torino şi AS Monaco se va disputa mâine de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi în direct la PRIME TV.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu