Manny Pacquiao va lupta pentru a 12-a oară pentru titlul de campion mondial (VIDEO)

Manny Pacquiao va lupta pentru a 12-a oară pentru titlul de campion mondial. Pugilistul de 39 de ani îl va întâlni pe campionul mondial în versiunea WBA, Lucas Matthysse. Argentinianul cu pumni de fier este recunoscut prin brutalitatea loviturilor sale.

"L-am ales pe Lucas Matthysse, deoarece este un luptător în sensul direct al cuvântului. Este un adversar agresiv, care lovește foarte mult. Cred în faptul că vom reuși să facem spectacol. Scopul meu în fiecare luptă este să-i fac pe fani să savureze momentul, să fie fericiți" , a spus boxerul, Manny Pacquiao.

Lupta dintre Pacquiao și Matthysse se va disputa în Malaezia, pe Axiata Arena, acolo unde biletele pentru cele 16 mii de locuri s-au epuizat demult.

Cel supranumit "Pacman" este singurul boxer cu titluri mondiale la 8 categorii de greutate. Filipinezul și-a mai anunțat retragerea din activitate în 2015, însă nu a putut sta departe de ring, deși a intrat și în politică. În cariera sa, Pacquiao  are 59 de victorii, dintre care 38 obținute înainte de limită, 7 înfrângeri și două remize, scrie canal3.md

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu