Manny Pachiao a fost numit cel mai bun boxer din 2010, conform unui raiting KO TV

Embed:

Filipinezul Manny Pachiao a fost desemnat cel mai bun boxer din 2010 în versiunea celui mai renumit magazin TV de actualitate pugilistică din lume, KO TV. În topul realizat de producătorii acestei emisiuni se află şi românul Lucian Bute, care s-a clasat pe locul zece.

Manny Pachiao a fost numit cel mai bun din 2010 conform unui raiting stabilit de renumitul magazin TV de actualitate pugilistică din lume, KO TV. Filipinezul a obţinut trei victorii în acest an din trei dispute pe care le-a avut. ,

Poziţia a doua este ocupată de americanul Floyd Mayweather. Victoria în faţa lui Shane Mosley a aratat tuturor ca Floyd a rămas un mare campion. Cu o viaţă personală extrem de agitată, Floyd şi-a văzut de treabă, dar şi-a pierdut vremea bârfindu-şi adversarii.

Sergio Martinez este al treilea în acest top stabilit de KO TV. Maravilla, cum este poreclit a ieşit în evidenţă cu o victorie impresionantă împotriva lui Kelly Pavlik pentru centurile WBC şi WBO la categoria mijlocie după revanşa cu Paul Williams.

Următorul este mexicanul Fernando Montiel care a obţinut centura WBC după ce l-a bătut pe japonezul Hozumi Hasegawa şi pe Rafael Conception în 3 runde.

Poziţiile 5,6 şi 7 sunt ocupate de pugiliştii Celestino Caballero, Andre Ward, Yuriokis Gamboa de la categoriile super-mijocii.

Regele WBC la categoria grea, ucraineanul Vitalii Kilciko ocupă abia locul opt după două meciuri de senzaţie din acest an - o victorie cu Albert Sosnowski în 10 runde şi una cu Shannon Briggs, care a rezistat cu două runde mai mult.

Timothy Bradley l-a depăşit pe românul Lucian Bute în acest clasament fiind pe 9. Bute a avut un an excelent cu victorii prin KO împotriva lui Edison Miranda şi Jesse Brinkley şi ocupă poziţia a zecea în top.

Lasă un comentariu