Manhart transformă noul BMW M235i într-un bolid de circuit (FOTO)

Atelierul german de tuning Manhart a prezentat recent rezultatul unui nou program de modificări adoptat pentru cel mai puternic model BMW din gama Seriei 2, versiunea M235i. 

În prezent, BMW M235i este cel mai performant "bavarez" din gama constructorului, care poate fi achiziţionat la un preţ mult mai accesibil în comparaţie cu M3 sau M4 şi care, totodată, este şi cel mai atractiv model pentru tunerii europeni.

Dacă în configuraţia stock, unitatea de sub capota coupe-ului, cu un volum de 3.0 litri, TwinPower Turbo, poate dezvolta până la 326 de cai putere şi 450 Nm de cuplu motor, atunci cu ajutorul inginerilor Manhart aceste cifre au crescut semnificativ de mult pentru ca noul M235i să se apropie şi mai mult de fraţii săi mai mari.

Specialiştii au înlocuit turbosuflantele cu unele de o capacitate sporită, intercoolerul dar şi unitatea electronică de control a motorului, iar pe final au instalat un nou sistem de evacuare mai permisiv. În rezultat, motorul dezvoltă acum 430 de cai putere şi până la 592 Nm de cuplu motor. Detalii pe autostrada.md.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu