Manevra PERICULOASĂ a unui şofer s-a soldat cu un ACCIDENT GRAV. Doi moldoveni, transportaţi de urgenţă la spital (VIDEO)

Embed:

Doi moldoveni au ajuns la spital în urma unui grav accident produs, aseară, în localitatea Mijlocenii Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, România.

Potrivit gazetadebistrita.ro, în accident au fost implicate două automobile, unul în care se aflau două persoane din Republica Moldova și o mașină înmatriculată în Bistrița-Năsăud.

Ambele maşini circulau pe același sens, pe direcția Bistrița – Vatra Dornei. Automobilul în care se aflau moldovenii a intrat într-o depășire riscantă și a ajuns pe contrasens. Când șoferul și-a dat seama că nu poate depăși din cauza traficului din sens opus, a încercat să reintre pe banda sa, moment în care șoferul din mașina cu numere de Bistrița-Năsăud a încercat să vireze la stânga.

Impactul nu a mai putut fi evitat, astfel că cele două maşini s-au ciocnit, iar unul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului, conaţionalii noştri au rămas încarceraţi. Ei au fost scoşi din fiarele maşinii şi transportaţi la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu